Brief:

Design an aerial holiday installation in the 90′ atrium at Queens Quay Terminal, Toronto. Created from existing and new décor items with lighting. Phase 1 of a multi-year seasonal refurbishment.

This project is the first instalment in a refurbished holiday décor plan for the popular premium retail and residential property located on the harbour front in Toronto. Clean crisp lines and volume were two of the key design precepts to this secular holiday display.

640 Picture archive QQT 2012 225

640 Picture archive QQT 2012 041

640 Picture archive QQT 2012 030

640 Picture archive QQT 2012 019

640 Picture archive QQT 2012 265

640 Picture archive QQT 2012 226

640 Picture archive QQT 2012 168

640 Picture archive QQT 2012 102

640 Picture archive QQT 2012 045

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s